PETEK, 23.10.2020

6. razred:   Preverjanje znanja si lahko natisnete, ali pa rešujete v zvezek. Ni vam treba rešiti vse naenkrat, lahko rešujete tudi med počitnicami. Ko končate, si sami pregledate in naredite popravo. Rešitve bodo objavljene v ponedeljek na tem mestu.  Če boste reševali na list, ga obvezno prilepite v zvezek!  Preizkus znanja bo zelo podoben, ko se vrnemo v šolo.  Zato spremljajte, koliko časa ste porabili za preverjanje. 

Lepe počitnice in ostanite zdravi, učitelja Marija in Pavel


7. B:  Danes bomo uro matematike izpeljali preko videokonference. Povezavo na Zoom ste dobili po e-pošti. Ura se začne ob 9.15. Pripravite si zvezek, učbenik in pisalo. Za vsak slučaj so spodaj navodila tudi v pisni obliki.

Lepe počitnice in ostanite zdravi, učiteljica Marija


8. razred:  Preveri in naredi popravo vaj od včeraj:   rešitve vaj.

      • Nato rešuj v zvezek:  učbenik na strani 64/ naloge od 1. do 8. , Fotografijo reševanja oddaj v spletni učilnici pri nalogi za PETEK!
      • Lepe počitnice in ostanite zdravi, učitelja Marija in Pavel.

9.A:  Takoj po razredni uri se prijavi v spletno učilnico, kjer je na dnu povezava na video srečanje s pričetkom ob 9.10. Rešili bomo dva primera na stani 49 / 3 a, c skupaj. Nato si poglejte sami še youtube posnetek, in zapišite vse v zvezek.

Lepe počitnice in ostanite zdravi!

 

Ta vnos je bil objavljen v Učenje na daljavo. Zaznamek za trajno povezavo.